Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningstichting was bezorgd over familie in Oirsbeek

Geplaatst opdonderdag 17 december 2015 - 15:56

Woningstichting ZoWonen was bekend met de familie in Oirsbeek, waar donderdag thuis vermoedelijk het lijk werd gevonden van de bewoonster die al enkele jaren vermist was.

Een dag eerder werd de zoon en tevens medebewoner van de vrouw gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de zaak.

Lees ook: Politie vindt kist in huis langvermiste Oirsbeekse

Klachten
De woningstichting kwam in 2012 in aanraking met de vrouw en haar zoon na meldingen van buurtbewoners. Er werd geklaagd vanwege overlast door katten en hoge bomen in de voor- en achteruin. Er is toen samen met de gemeente onderzoek gedaan, met name naar de gevaren voor omwonenden. Die gevaren zijn niet aangetoond en dus is er geen actie ondernomen.

Argwaan
Verder is er nooit aanleiding geweest om argwaan te hebben over de situatie in de woning. Wel waren er destijds al zorgen over de manier waarop de zoon als mantelzorger voor zijn moeder zorgde. Dit is gemeld bij de welzijnsinstelling Partners in Welzijn.

Lees ook: Politie zoekt langvermiste Oirsbeekse in eigen huis

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man Oirsbeek bewaarde dode moeder bewust in kist
Politie vindt kist in huis langvermiste Oirsbeekse
politie_2
Dode gevonden in huis in Well
Inbreker aangehouden door bewoner in Oirsbeek
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen