Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningovervaller Heerlen maakt geld buit

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 11:40

De dader van de woningoverval in Heerlen is er maandagavond met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Volgens de politie is er in elk geval sprake van één dader, maar kan het ook goed zijn dat er anderen bij betrokken waren.

Lees ook: Buurtonderzoek na woningoverval in Heerlen

Niemand gewond
Tussen 20:30 en 20:45 uur drong de dader het huis aan de Unescostraat binnen. Daar waren op dat moment twee vrouwen aanwezig, onder wie de bewoonster. Zij raakten niet gewond.

Veel onduidelijk
De politie werd pas rond 22:15 uur gealarmeerd. Of de woningoverval zo lang geduurd heeft, is op dit moment niet duidelijk. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen