Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningoverval Weert: bewoner en gasten mishandeld

Geplaatst opzaterdag 18 mei 2019 - 9:34

De bewoner van een woning in Weert en zijn twee gasten zijn zaterdagochtend mishandeld tijdens een woningoverval.

Dat meldt de politie na een eerste onderzoek.

Gewapend
De overvallers drongen de woning aan de Heiligenberg in de wijk Boshoven even voor 06:30 uur binnen. Naast de bewoner waren er ook nog een man en een vrouw in de woning aanwezig. Ze werden door de overvallers mishandeld en bedreigd met wapens. De overvallers gingen ervandoor met verschillende spullen, maar de politie heeft niet bekend gemaakt wat er precies is gestolen.

Lees ook: Bewoners woning overvallen in vroege ochtend

Overvallers
Volgens de politie waren er meerdere verdachten, mogelijk vier. Ze zijn spoorloos. De politie is bezig met een uitgebreid sporen- en buurtonderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen