Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningoverval in Stein op klaarlichte dag: man gezocht

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 16:23

In Stein is een woning op klaarlichte dag overvallen.

Rond 16:00 uur verschafte een man zich toegang tot de woning aan de Drossaert Roststraat.

Gewond
De jongeman bedreigde de vrouw met een steekwapen en is te voet gevlucht. De vrouw heeft lichte verwondingen, maar had geen medische hulp nodig.

Gezocht
Via
Burgernet roept de politie op om uit te kijken naar de blanke overvaller. Hij droeg een blauwe jas met een spijkerbroek en had 'iets voor de mond'.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen bij de overval en ook is onbekend of er iets is buitgemaakt en wat dit dan is.

Video: L1
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen