Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningoverval oorzaak schietpartij in Landgraaf

Geplaatst opzaterdag 22 november 2014 - 13:38

Een overval op een woning aan de Emmastraat is de oorzaak van de schietpartij in Landgraaf. Eén van de overvallers werd daarbij zwaar mishandeld en raakte ernstig gewond.

Er ontstond ruzie tussen een groepje mensen in de woning en enkele overvallers. Vermoedelijk is er tijdens die vechtpartij op meerdere plaatsen in Landgraaf geschoten.

Gewonde
Bij de overval raakte een overvaller ernstig gewond. Hij werd zwaar mishandeld en is dus niet door een kogel gewond geraakt. De man is in het ziekenhuis door de politie gearresteerd.

Arrestaties
De politie heeft daarnaast nog twee personen opgepakt: een 20-jarige man uit Eygelshoven en een 24-jarige man uit Heerlen.

Het onderzoek van de politie is nog in volle gang. Een vuurwapen werd in beslag genomen en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

L1

Lees ook:
- Drie mensen opgepakt na schietpartij Landgraaf
- Gewonde bij schietpartij in Landgraaf

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gewonde Weertenaar na overval weer thuis
Kerkrade Schietpartij Woningoverval 02-05-2015
Gewonde bij gewapende woningoverval in Kerkrade
Gewonde bij schietpartij in Landgraaf
Drie mensen opgepakt na schietpartij Landgraaf
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen