Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningoverval: dader gevlucht met sieraden in Zeeman-tas

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 14:00

Bij een brute woningoverval in Maastricht is de dader er met een flink geldbedrag en een grote hoeveelheid gouden sieraden vandoor gegaan. Hij vervoerde zijn buit in een gele grote tas van het merk Zeeman.

De man bracht op zaterdagavond 13 april een onaangenaam bezoek aan de bewoners van een huis aan de Berceusestraat.

Gouden sieraden
De zoon van het gezin deed rond 19:45 uur nietsvermoedend de deur open, nadat er aangeklopt werd. Hij werd meteen bedreigd met een vuurwapen. De overvaller ging vervolgens in de woning op zoek naar waardevolle spullen. Hij wist behalve geld ook een gouden ring met rond siersel, drie smalle gouden armbanden, één brede gouden armband en een goudkleurige vierkante hanger die aan een gouden ketting hangt buit te maken.

Lees ook: Bewoner met vuurwapen bedreigd tijdens woningoverval

Blauwe herenfiets
De verdachte ging er met zijn buit in de opvallende tas op een blauwe herenfiets vandoor. Het gaat om een man van ongeveer 1,85 - 1,90 meter lang. Hij heeft een fors postuur en een licht getinte huidskleur. Hij droeg tijdens de overval een zwarte jeans, een zwarte mus, een zwarte driekwart jas en een sjaal die zijn gezicht gedeeltelijk bedekte. Het viel verder op dat hij gebrekkig Nederlands sprak.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen