Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningoverval: dader gevlucht met sieraden in Zeeman-tas

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 14:00

Bij een brute woningoverval in Maastricht is de dader er met een flink geldbedrag en een grote hoeveelheid gouden sieraden vandoor gegaan. Hij vervoerde zijn buit in een gele grote tas van het merk Zeeman.

De man bracht op zaterdagavond 13 april een onaangenaam bezoek aan de bewoners van een huis aan de Berceusestraat.

Gouden sieraden
De zoon van het gezin deed rond 19:45 uur nietsvermoedend de deur open, nadat er aangeklopt werd. Hij werd meteen bedreigd met een vuurwapen. De overvaller ging vervolgens in de woning op zoek naar waardevolle spullen. Hij wist behalve geld ook een gouden ring met rond siersel, drie smalle gouden armbanden, één brede gouden armband en een goudkleurige vierkante hanger die aan een gouden ketting hangt buit te maken.

Lees ook: Bewoner met vuurwapen bedreigd tijdens woningoverval

Blauwe herenfiets
De verdachte ging er met zijn buit in de opvallende tas op een blauwe herenfiets vandoor. Het gaat om een man van ongeveer 1,85 - 1,90 meter lang. Hij heeft een fors postuur en een licht getinte huidskleur. Hij droeg tijdens de overval een zwarte jeans, een zwarte mus, een zwarte driekwart jas en een sjaal die zijn gezicht gedeeltelijk bedekte. Het viel verder op dat hij gebrekkig Nederlands sprak.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen