Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningoverval in Brunssum: twee verdachten gezocht

Geplaatst opdonderdag 28 oktober 2021 - 6:24

In Brunssum heeft woensdagavond een gewapende woningoverval plaatsgevonden.

De politie is op zoek naar twee verdachten.

Mondmaskers
De politie werd rond 23:50 uur gealarmeerd voor de woningoverval aan de Servatiusstraat. Kort na de overval vluchtten de twee verdachten weg in onbekende richting. Het is eveneens onbekend of er iets is buit gemaakt. De verdachten droegen volgens de politie allebei zwarte of donkere kleding, mondmaskers en mutsen. Het verspreiden van een bericht via Burgernet leidde niet naar de daders.

Camerabeelden
De politie heeft de zaak in onderzoek. Daaruit zal moeten blijken wat zich precies heeft afgespeeld. De politie roept mensen die informatie of camerabeelden hebben zich te melden, eventueel anoniem.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen