overval sittard pepijnstraat (21 okt 2020)

Overvallen vrouw (68) krijgt 'witgewassen' geld niet terug

De 68-jarige vrouw die na een brute woningoverval in Sittard plots zelf verdacht werd van witwassen, vanwege de aanwezigheid van 150.000 euro in haar woning, krijgt haar geld voorlopig niet terug.

overval sittard pepijnstraat (21 okt 2020)
Bejaarde vrouw plots zelf verdachte na brute woningoverval

Een brute woningoverval op een bejaard echtpaar in Sittard krijgt een bijzondere wending. De 68-jarige vrouw des huizes wordt verdacht van witwassen, omdat de politie na de overval 150.000 euro in de woning vond.

overval sittard pepijnstraat (21 okt 2020)
Verdachte woningoverval Sittard opgepakt in Roemenië

Een verdachte die mogelijk betrokken is geweest bij een woningoverval in Sittard in 2019 is onlangs in Roemenië aangehouden.

Doormanstraat Venray overval
Twee verdachten opgepakt voor overval op moeder met baby

De politie heeft zondag twee verdachten opgepakt voor de overval op een woning in Venray. Daarbij werden een vrouw en haar twee maanden oude baby tegen een muur gesmeten.

Woningoverval Roermond (18 apr 2020)
Gewapende woningoverval Roermond in Opsporing Verzocht

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan een woningoverval die eerder dit jaar plaatsvond in Roermond.

Doormanstraat Venray overval
Drie tips over brute overval op vrouw met baby

De politie heeft drie tips gekregen naar aanleiding van de aflevering van Opsporing Verzocht dinsdagavond over een brute woningoverval in Venray. Daarbij zijn het vrouwelijke slachtoffer en haar twee maanden oude baby door de overvaller tegen een muur gesmeten.

stock politie
Vrouw met baby thuis overvallen

Een vrouw met haar baby is vorige week vrijdagmiddag in Venray het slachtoffer geworden van een woningoverval. Dat brengt de politie woensdag naar buiten.

Geweld
Bewoner gewond na klappen van overvallers

De bewoner van een huis aan de Akerstraat Noord in Hoensbroek is gewond geraakt nadat die klappen kreeg van twee overvallers.

Politieonderzoek onderzoek melding woningoverval Heren van Tegelen (26 jul 2020)
Melding woningoverval Tegelen blijkt conflict

De melding van een woningoverval in Tegelen blijkt na onderzoek van de politie niet te gaan om een woningoverval, maar een conflict tussen twee personen.

overval sittard  (9 mei 2020)
Twee mannen opgepakt voor gewelddadige woningoverval

Twee mannen zijn gearresteerd voor een gewelddadige woningoverval in Sittard. De bewoonster werd belaagd door de overvallers.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten