Overslaan en naar de inhoud gaan

Woninginbraak: 'vrouw met rood geverfd haar op de uitkijk'

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 11:14

Bij een woninginbraak in Horst zijn dinsdagmiddag geld en sieraden ontvreemd.

De politie laat op Instagram weten dat de inbreker aan het eind van de middag in het huis aan het Bloesempad toesloeg.

Rood geverfd haar
In de buurt van de woning werd rond 17:45 uur een vrouw gezien die op een muurtje zat. Zij had overwegend witte kleding aan en verder opvallend rood geverfde haren. De politie vermoedt dat de vrouw op de uitkijk heeft gezeten voor haar handlanger.

Om die reden roept de politie de hulp in van getuigen die meer informatie hebben over dit voorval en de dader(s).

Dit bericht bekijken op Instagram

Op dinsdag 14 mei werd er in de late middaguren ingebroken in een woning aan het Bloesempad in Horst waarbij geld en sieraden werden buit gemaakt. Rond 17.45 uur werd in de buurt van de bewuste woning een vrouw gezien die op een muurtje zat. Zij droeg overwegend witte kleding en had opvallend rood geverfde haren. Er is een grote kans dat deze vrouw op de uitkijk heeft gezeten voor een mededader. Heb je informatie over deze vrouw, persoon/personen in haar gezelschap en eventueel gebruikt voertuig, dan stellen wij het op prijs als je dat met ons zou willen delen. Delen kan via een pb'tje en 0900-8844. Meld je liever anoniem dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Graag dossiernummer 2019074465 vermelden. Alvast, ook namens de slachtoffers, bedankt voor je medewerking. Delen wordt op prijs gesteld.

Een bericht gedeeld door Politie Horst (@politiehorst) op

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen