Overslaan en naar de inhoud gaan

Woninginbraak: 'vrouw met rood geverfd haar op de uitkijk'

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 11:14

Bij een woninginbraak in Horst zijn dinsdagmiddag geld en sieraden ontvreemd.

De politie laat op Instagram weten dat de inbreker aan het eind van de middag in het huis aan het Bloesempad toesloeg.

Rood geverfd haar
In de buurt van de woning werd rond 17:45 uur een vrouw gezien die op een muurtje zat. Zij had overwegend witte kleding aan en verder opvallend rood geverfde haren. De politie vermoedt dat de vrouw op de uitkijk heeft gezeten voor haar handlanger.

Om die reden roept de politie de hulp in van getuigen die meer informatie hebben over dit voorval en de dader(s).

Dit bericht bekijken op Instagram

Op dinsdag 14 mei werd er in de late middaguren ingebroken in een woning aan het Bloesempad in Horst waarbij geld en sieraden werden buit gemaakt. Rond 17.45 uur werd in de buurt van de bewuste woning een vrouw gezien die op een muurtje zat. Zij droeg overwegend witte kleding en had opvallend rood geverfde haren. Er is een grote kans dat deze vrouw op de uitkijk heeft gezeten voor een mededader. Heb je informatie over deze vrouw, persoon/personen in haar gezelschap en eventueel gebruikt voertuig, dan stellen wij het op prijs als je dat met ons zou willen delen. Delen kan via een pb'tje en 0900-8844. Meld je liever anoniem dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Graag dossiernummer 2019074465 vermelden. Alvast, ook namens de slachtoffers, bedankt voor je medewerking. Delen wordt op prijs gesteld.

Een bericht gedeeld door Politie Horst (@politiehorst) op

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen