Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningen ontruimd vanwege gaslek in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 23 september 2021 - 9:52

Op de Drenckgaard in Maastricht is donderdagochtend een gaslek ontstaan. Een aantal woningen in de straat zijn ontruimd en de weg was tijdelijk afgesloten.

Brandweer en politie kwamen direct ter plaatse. Medewerkers van Enexis zijn druk bezig met reparatiewerkzaamheden.

Ontruimd
Volgens een buurtbewoonster zijn zo'n vier woningen ontruimd. De andere bewoners van de straat werd door de brandweer gevraagd binnen te blijven en de ramen en deuren te sluiten.

Gaslek Maastricht - 23 sep 2021
Foto: Track'88
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen