Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningen ontruimd vanwege brand in Urmond

Geplaatst opdinsdag 4 juli 2017 - 18:12

Twee woningen in Urmond zijn dinsdagavond tijdelijk ontruimd vanwege een brandende schuur.

De brand aan de Grotestraat brak even na 17:30 uur uit. Voor de zekerheid werden de twee woonhuizen naast de brandende schuur ontruimd. Verschillende bluswagens kwamen ter plekke om de vlammen te bestrijden. Ook is de adviseur gevaarlijke stoffen opgeroepen, omdat niet bekend is wat er allemaal in de schuur ligt.

Asbest
Rond 18:30 uur waren de vlammen onder controle. Bij de brand kwam een kleine hoeveelheid asbest vrij, maar die is alleen op het erf zelf terechtgekomen.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Deel woning Berg aan de Maas gesloopt vanwege speurhonden
Geen drugsafval, maar oude Chemelot-lekkage in Urmond
Straat afgezet na 'lekkende airco' in Urmond
Urmond in rook gehuld door autobrand
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen