Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningen Hoensbroek ontruimd vanwege mogelijk explosief

Geplaatst opzondag 5 september 2021 - 10:06

In Hoensbroek zijn zondagochtend vijftien woningen aan de Hommerterweg ontruimd vanwege een vermoedelijk explosief dat is gevonden.

"We gaan er op dit moment vanuit dat het een explosief is", zegt een politiewoordvoerder. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is opgeroepen om het explosief, dat waarschijnlijk op straat ligt, te verwijderen. De EOD kwam rond 11:15 uur ter plaatse om het explosief te onderzoeken.

Video: L1

Mijden
De politie roept nadrukkelijk op om de Hommerterweg en de nabijgelegen Akerstraat-Noord te mijden om de eigen veiligheid niet in gevaar te brengen. De wegen zijn afgesloten voor alle verkeer en voor voetgangers. Wie het explosief heeft gevonden, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen