Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningen Hoensbroek ontruimd na gaslek

Geplaatst opdonderdag 20 april 2017 - 14:02

In Hoensbroek zijn donderdagmiddag enkele woningen ontruimd vanwege een gaslek.

Het gaat om woningen aan de Sleperstraat.

Graafmachine
Tijdens werkzaamheden voor het waterleidingbedrijf heeft de graafmachine rond 11:30 uur een gasleiding geraakt. Als reactie hierop heeft Enexis de gasleiding in die straat afgesloten, waardoor er tijdelijk zes woningen zonder gas zitten. Twee of drie woningen zijn ontruimd.

De netwerkbeheerder is nu bezig met herstelwerk. Er wordt verwacht dat het lek tegen het einde van de middag is gedicht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gaslek Hoensbroek gedicht
Werklui slaan waarschuwing in de wind: gaslek in Heerlen
Gaslek bij stadhuis van Heerlen
Snel weer warm water voor bewoners huizen gaslek
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen