Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningen Heijen zonder stroom door wietkwekerij

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 18:03

Dankzij het oprollen van een hennepkwekerij in Heijen zijn twee woningen daar zonder elektriciteit komen te zitten.

In de plantage aan het Hezeland stonden zo'n 250 planten, meldt lokale nieuwssite Gennep.news.

Verdachte
Omdat twee woningen naast de kwekerij op dezelfde stroomgroep zaten als de illegaal afgetapte elektriciteit voor de plantage, kwamen ook die huurpanden tijdelijk zonder stroom te zitten. Bij het oprollen van de kwekerij is dinsdag een verdachte aangehouden. De woning wordt waarschijnlijk een tijd op slot gedaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen