Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningbrand Sittard mogelijk aangestoken

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 10:59

De politie heeft twee personen aangehouden die donderdagavond mogelijk brand hebben gesticht in een huis in Sittard.

De brandweer werd rond 20:30 uur opgeroepen om naar de Aan Hiemstenrade te gaan.

Rook
Er kwam veel rook vrij, maar de brand was snel onder controle. De politie zegt aanwijzingen te hebben dat de brand is aangestoken. Daarnaar wordt onderzoek gedaan.

Het is niet bekend of de bewoners aanwezig waren tijdens de brand.

View this post on Instagram

WONINGBRAND ======================================== Op donderdag 6 augustus 2020, omstreeks 20.30 uur, ontvingen wij de melding om met spoed te rijden naar Aan Hiemstenrade in Sittard, in verband met een woningbrand. Ter plaatse zagen wij flinke rookontwikkeling vanuit de woning. Enkele minuten later arriveerde de brandweer. De brandweer had de brand snel onder controle. Wij hebben aanwijzingen dat de brand was aangestoken. Daardoor werden door onze collega’s twee verdachten aangehouden ter zake brandstichting. Het onderzoek loopt.. heeft u informatie of was u getuige van deze brand? Bel 0900-8844. ^TH #woning #brand #woningbrand #politie #brandweer #sittard #aangehouden #verdachten #onderzoek #getuige #brandstichting #rookontwikkeling

A post shared by Politie Westelijke Mijnstreek (@politie_westelijke_mijnstreek) on

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen