Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningbrand door wegbranden onkruid

Geplaatst opvrijdag 16 augustus 2019 - 12:13

De brandweer is vrijdagochtend uitgerukt voor een woningbrand aan de Bourgognestraat in Sittard. De eigenaar was onkruid aan het wegbranden.

Het vuur sloeg over naar de spouwmuur van het pand, meldt een woordvoerster van de brandweer. Dit gebeurde rond 10:30 uur.

Ventilatie
De brand tussen de muren is door de brandweer geblust door schuim in de ventilatiegaten en kruipruimte te spuiten. Ook werd de woning geventileerd tegen de rook.

Bij de brand raakte niemand gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen