Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Woning verwoest bij brand Vlodrop, andere panden gered

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 23:14

In een huis in Vlodrop is woensdagavond een grote brand uitgebroken.

De brandweer moest rond 23:00 uur naar de Bergerweg. Al snel bleek de brand zo hevig te zijn, dat werd opgeschaald naar een grote brand. Daarop rukten meerdere brandweerkorpsen uit de regio uit.

Panden bedreigd
Volgens de brandweer werden twee woningen aan de achterkant van het brandende pand bedreigd door de vlammen. Uiteindelijk hebben de brandweerlieden kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg. Wel zijn de bewoners van die panden geëvacueerd. De omliggende woningen hebben rookschade opgelopen.

Verloren
Het sein brand meester kon tegen 01:00 uur worden gegeven. De verwachting is dat het nablussen wel nog wat nachtelijke uren zal duren. Het brandende pand zelf moet als verloren worden beschouwd, aldus een voorlichter van de brandweer.

In de loop van de ochtend werd duidelijk dat er niemand gewond is geraakt bij de brand. Wat de oorzaak van de vlammenzee was, is nog onduidelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen