Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Woning verwoest bij brand Vlodrop, andere panden gered

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 23:14

In een huis in Vlodrop is woensdagavond een grote brand uitgebroken.

De brandweer moest rond 23:00 uur naar de Bergerweg. Al snel bleek de brand zo hevig te zijn, dat werd opgeschaald naar een grote brand. Daarop rukten meerdere brandweerkorpsen uit de regio uit.

Panden bedreigd
Volgens de brandweer werden twee woningen aan de achterkant van het brandende pand bedreigd door de vlammen. Uiteindelijk hebben de brandweerlieden kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg. Wel zijn de bewoners van die panden geëvacueerd. De omliggende woningen hebben rookschade opgelopen.

Verloren
Het sein brand meester kon tegen 01:00 uur worden gegeven. De verwachting is dat het nablussen wel nog wat nachtelijke uren zal duren. Het brandende pand zelf moet als verloren worden beschouwd, aldus een voorlichter van de brandweer.

In de loop van de ochtend werd duidelijk dat er niemand gewond is geraakt bij de brand. Wat de oorzaak van de vlammenzee was, is nog onduidelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen