Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning Urmond puilt uit met bijna 12.000 hennepstekjes

Geplaatst opwoensdag 2 december 2020 - 22:50

De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij opgerold in een woning in Urmond.

Dat maakte het korps Westelijke Mijnstreek op woensdag bekend via Instagram. In de woning stonden bijna 12.000 hennepstekken.

Netmeting
De politie kwam de kwekerij op het spoor na drie anonieme meldingen dat er vermoedelijk hennep werd geteeld. Daarop werd stroomleverancier Enexis gevraagd om een netmeting van het pand. Die meting leverde direct een treffer op.

Agenten deden vervolgens een huiszoeking. Lang hoefden ze niet te zoeken. In de slaapkamer vonden ze een bomvolle plantage met 11.928 hennepstekken. Al het plantenmateriaal is vernietigd. De bewoner wordt uitgenodigd voor een verhoor op het politiebureau.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen