Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning in Schinveld beschoten, dader gevlucht

Geplaatst opwoensdag 1 november 2017 - 6:06

Woensdagochtend is er rond 5:00 uur op een woning aan de Beekstraat in Schinveld geschoten. Niemand raakte daarbij gewond.

Buurtbewoners alarmeerden de politie nadat ze harde knallen hadden gehoord.

Hulzen
De politie ging direct poolshoogte nemen in het centrum van Schinveld en trof rond de woning hulzen aan. De kogels waren op een ruit van de woning afgevuurd. De politie ging ter plaatse en heeft de straat afgezet.

Van de schutter ontbreekt vooralsnog ieder spoor. Getuigen hoorden na de knallen een auto hard wegrijden.

Niemand gewond
Ten tijde van de schietpartij was er voor zover nu bekend niemand in de woning aanwezig. Er is in ieder geval niemand gewond geraakt door de rondvliegende kogels.

De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wie er achter de schietpartij zit en wat het motief van de dader is geweest. Getuigen kunnen zich bij de politie melden.

Foto: Track '88
Foto: Track '88
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen