Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning op slot na oprollen wietplantage in schuur

Geplaatst opmaandag 11 februari 2019 - 15:40

Een woning in de buurtschap Kinkhoven bij Neer moet voor zes maanden op slot.

In een schuur achter het huis is in november een hennepkwekerij ontdekt met 150 planten.

Afschrikken
Voor burgemeester Arno Verhoeven van Leudal is de drugsvondst een reden om een voorbeeld te stellen en de woning nu te sluiten.

Rechter
Politie en Openbaar Ministerie zijn bezig met een onderzoek. Dat leidt er waarschijnlijk toe dat de bewoner zich te zijner tijd voor de rechter moet verantwoorden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen