Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning mogelijk onbewoonbaar na frituurincident

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 15:49

Een incidentje met een frituurpan in Weert is er mogelijk de oorzaak van dat een appartement aan de Driesveldlaan mogelijk geruime tijd onbewoonbaar is.

Dat meldt Weertdegekste.

Kwalm
Rond half drie kreeg de brandweer een waarschuwing dat er veel rook uit het flatje kwam. De oorzaak bleek geen brand, maar een kwalmende vetketel. De bewoner probeerde zijn frietpan zelf weer onder controle te krijgen, maar ademde daarbij zoveel rook in dat hij door ambulancepersoneel moest worden onderzocht.

De brandweer hoefde uiteindelijk niet te blussen, wel hielpen ze met het ventileren van de behoorlijk stinkende woning.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen