Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning in Maastricht beschoten: kogelgaten in glas

Geplaatst opdonderdag 7 november 2019 - 9:57

Een woning aan de Kasteel Cortenbachlaan in Maastricht is vermoedelijk woensdagavond beschoten.

De bewoner ontdekte de kogelgaten in het glas van zijn raam aan de straatkant donderdagochtend en waarschuwde de politie.

Kogelgaten
Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de woning inderdaad beschoten is. Daar raakte niemand bij gewond. Medewerkers van de Forensische Opsporing van de politie zullen donderdag technisch onderzoek verrichten in en rondom de woning.

Onduidelijk
Het is nog niet duidelijk wanneer de woning exact beschoten is. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat dit mogelijk woensdag aan het begin van de avond moet zijn geweest. Ook over de aanleiding voor de beschieting tast de politie nog in het duister.

Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, worden opgeroepen zich bij de politie te melden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen