Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning in Maastricht beschoten: kogelgaten in glas

Geplaatst opdonderdag 7 november 2019 - 9:57

Een woning aan de Kasteel Cortenbachlaan in Maastricht is vermoedelijk woensdagavond beschoten.

De bewoner ontdekte de kogelgaten in het glas van zijn raam aan de straatkant donderdagochtend en waarschuwde de politie.

Kogelgaten
Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de woning inderdaad beschoten is. Daar raakte niemand bij gewond. Medewerkers van de Forensische Opsporing van de politie zullen donderdag technisch onderzoek verrichten in en rondom de woning.

Onduidelijk
Het is nog niet duidelijk wanneer de woning exact beschoten is. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat dit mogelijk woensdag aan het begin van de avond moet zijn geweest. Ook over de aanleiding voor de beschieting tast de politie nog in het duister.

Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, worden opgeroepen zich bij de politie te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen