Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning in Maastricht beschoten: kogelgaten in glas

Geplaatst opdonderdag 7 november 2019 - 9:57

Een woning aan de Kasteel Cortenbachlaan in Maastricht is vermoedelijk woensdagavond beschoten.

De bewoner ontdekte de kogelgaten in het glas van zijn raam aan de straatkant donderdagochtend en waarschuwde de politie.

Kogelgaten
Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de woning inderdaad beschoten is. Daar raakte niemand bij gewond. Medewerkers van de Forensische Opsporing van de politie zullen donderdag technisch onderzoek verrichten in en rondom de woning.

Onduidelijk
Het is nog niet duidelijk wanneer de woning exact beschoten is. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat dit mogelijk woensdag aan het begin van de avond moet zijn geweest. Ook over de aanleiding voor de beschieting tast de politie nog in het duister.

Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, worden opgeroepen zich bij de politie te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen