Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning gesloten in Beek vanwege vondst hennepplantage

Geplaatst opwoensdag 16 september 2020 - 17:37

Burgemeester Christine van Basten-Boddin heeft woensdag een drugspand aan de Stasstraat in Beek gesloten.

Na een melding trof de politie dinsdag 16 juni een hennepplantage aan op de zolderverdieping van de woning. De hennepplantage bestond uit 83 planten. Het pand gaat drie maanden op slot.

Melden
Volgens de gemeente leiden hennepplantages tot onveilige situaties voor buurtbewoners. "Omwonenden kunnen geconfronteerd worden met brand door oververhitting, instortingsgevaar of aantasting van de gezondheid. Ik druk daarom iedereen op het hart om bij het vermoeden van een hennepplantage melding te doen bij Meld Misdaad Anoniem of de politie", laat burgemeester Van Basten-Bodin weten.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen