Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Woning in Geleen gesloten na grote drugsvondst

Geplaatst opvrijdag 10 augustus 2018 - 12:04

Een woning aan de Rijksweg Noord in Geleen is vrijdag door loco-burgemeester Pieter Meekels voor drie maanden gesloten in verband met een drugsvondst.

In juni werd er tijdens een controle een grote hoeveelheid hennep gevonden in het huis. De partij had een straatwaarde van ongeveer 280.000 euro.

Gesloten
De mensen die betrokken waren bij de drugshandel zijn aangehouden. Op basis van de Damocles-wet werd de woning voor drie maanden gesloten. Met de sluiting geeft Meekels aan dat de handel in verdovende middelen onder geen enkele voorwaarde wordt getolereerd.

Inwoners kunnen bij het Drugsmeldpunt Westelijke Mijnstreek melden waar drugsoverlast plaatsvindt.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen