Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Woning in Geleen gesloten na grote drugsvondst

Geplaatst opvrijdag 10 augustus 2018 - 12:04

Een woning aan de Rijksweg Noord in Geleen is vrijdag door loco-burgemeester Pieter Meekels voor drie maanden gesloten in verband met een drugsvondst.

In juni werd er tijdens een controle een grote hoeveelheid hennep gevonden in het huis. De partij had een straatwaarde van ongeveer 280.000 euro.

Gesloten
De mensen die betrokken waren bij de drugshandel zijn aangehouden. Op basis van de Damocles-wet werd de woning voor drie maanden gesloten. Met de sluiting geeft Meekels aan dat de handel in verdovende middelen onder geen enkele voorwaarde wordt getolereerd.

Inwoners kunnen bij het Drugsmeldpunt Westelijke Mijnstreek melden waar drugsoverlast plaatsvindt.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen