Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning ex-PVV-voorman Heemels in Den Haag doorzocht

Geplaatst opdinsdag 19 april 2016 - 16:36

In de woning van voormalig PVV-Statenlid Michael Heemels in Den Haag is vorige week huiszoeking gedaan.

Dat bevestigt het Openbaar Ministerie tegenover L1. De doorzoeking vond plaats het kader van het strafonderzoek tegen de opgestapte PVV'er. Bij de doorzoeking zijn spullen meegenomen. Wat precies in beslag is genomen, wil het OM niet zeggen.

Verslaving
​Heemels
verduisterde in een periode van vijf jaar 175.000 euro uit de partijkas van de PVV om onder meer zijn drank- en drugsverslaving te bekostigen. Hij is op dit moment in behandeling voor zijn verslaving. De advocaat van Heemels is bij de huiszoeking aanwezig geweest, maar wil daar verder niets over kwijt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ex-PVV'er Heemels ziet af van hoger beroep en gaat cel in
Heemels 'enorm geschrokken' van eis
Michael Heemels is lijsttrekker van PVV
Graus over Heemels: 'Verhaal van junk, dief en alcoholist'
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen