Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning drie maanden op slot na vondst hennepkwekerij

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 13:38

Een woning in Roosteren gaat drie maanden op slot nadat er eerder dit jaar een hennepkwekerij werd gevonden.

Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren heeft dit besloten.

Plantage
Op 25 april kwam de politie de hennepplantage op het spoor tijdens een controle. In de woning werden in totaal 444 hennepplanten aangetroffen. De gemeente Echt-Susteren heeft dit jaar al acht drugspanden gesloten.

Houtje touwtje
"Een hennepkwekerij lijkt misschien onschuldig, maar kan grote gevolgen hebben", zegt de burgervader. Vooral omdat de elektriciteit vaak met 'houtje touwtje' wordt aangelegd is volgens Hessels gevaarlijk. "Je zal er maar naast wonen en je eigen woning in vlammen zien opgaan door zoiets. Zo onschuldig is het dus niet. Ik wil mensen dan ook blijven vragen om bij vermoedens van kwekerijen of drugslabs dit te melden."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen