Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning in Blerick gesloten na vondst harddrugs

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 11:23

Burgemeester Antoin Scholten van Venlo heeft een woning gesloten naar aanleiding van de vondst van een handelshoeveelheid harddrugs. Het pand gaat op slot voor een periode van vijf maanden.

Het is het eerste pand dat gesloten is door het zogeheten Pandora-team.

Pandora
De woning in de PC Hooftstraat in Blerick werd afgelopen donderdag 2 juli gesloten door de Venlose burgemeester. Op deur is een sticker van Pandora geplakt. Onder de naam 'Pandora' werken de gemeente, politie, Openbaar Ministerie en Belastingdienst, samen aan de leefbaarheid en de veiligheid van de wijk. Het project maakt deel uit van de wijkgerichte aanpak in de gemeente.

Tijdelijke sluitingen
De burgemeester heeft het pand kunnen sluiten op grond van de Opiumwet: die geeft burgemeesters de bevoegdheid om drugspanden te sluiten. "Het gaat hier om een bestuurlijke maatregel om de veiligheid in de wijken en buurten te verzekeren. Voor illegale drugshandel en -productie is geen plaats in de woonwijken", laat de burgemeester op de site van de gemeente weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen