Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning in Blerick gesloten na vondst harddrugs

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 11:23

Burgemeester Antoin Scholten van Venlo heeft een woning gesloten naar aanleiding van de vondst van een handelshoeveelheid harddrugs. Het pand gaat op slot voor een periode van vijf maanden.

Het is het eerste pand dat gesloten is door het zogeheten Pandora-team.

Pandora
De woning in de PC Hooftstraat in Blerick werd afgelopen donderdag 2 juli gesloten door de Venlose burgemeester. Op deur is een sticker van Pandora geplakt. Onder de naam 'Pandora' werken de gemeente, politie, Openbaar Ministerie en Belastingdienst, samen aan de leefbaarheid en de veiligheid van de wijk. Het project maakt deel uit van de wijkgerichte aanpak in de gemeente.

Tijdelijke sluitingen
De burgemeester heeft het pand kunnen sluiten op grond van de Opiumwet: die geeft burgemeesters de bevoegdheid om drugspanden te sluiten. "Het gaat hier om een bestuurlijke maatregel om de veiligheid in de wijken en buurten te verzekeren. Voor illegale drugshandel en -productie is geen plaats in de woonwijken", laat de burgemeester op de site van de gemeente weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen