Overslaan en naar de inhoud gaan

Woning beschoten in Sittard: politie zoekt vluchtauto

Geplaatst opwoensdag 1 april 2020 - 23:07

Een woning aan de Sportcentrumlaan in Sittard is woensdagavond beschoten vanuit een auto.

Rond 22:45 uur werd melding gemaakt van het incident.

Woning
Er zou gericht zijn geschoten op een woning. De politie onderzoekt nog wat er precies gebeurd is, maar bevestigt dat er daadwerkelijk schoten zijn gelost.

Niemand gewond
Een woordvoerder voegt daaraan toe dat er, voor zover bekend, niemand gewond is geraakt. Over het aantal schutters is niets bekend. Er is nog niemand aangehouden.

Auto
Na de schotenwisseling is een Burgernet-bericht verspreid waarin wordt opgeroepen uit te kijken naar een auto. Het voertuig was betrokken bij het schietincident en is vervolgens weggereden richting de Hemelsley.

Niet benaderen
Omdat de inzittenden mogelijk gewapend zijn, benadrukt de politie dat mensen de auto en inzittenden niet zelf moeten benaderen, maar direct 112 moeten bellen.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen