Overslaan en naar de inhoud gaan

Wondertreffer MVV-verdediger gaat de wereld over

Geplaatst opwoensdag 20 september 2017 - 8:37

De fenomenale treffer van MVV-verdediger Samy Mmaee, in de bekerwedstrijd tegen AZ (2-3) van dinsdagavond, krijgt wereldwijd waardering.

De geboren Belg, volledige naam Samy Mmaee A Nwambeben, scoorde met een artistieke hakbal.

Zlatan Ibrahimovic
Daarmee is de vergelijking met levende legende Zlatan Ibrahimovic al gauw gemaakt. De spits van Manchester United lijkt een patent te hebben op doelpunten uit haast onmogelijke hoeken en standen. In die categorie valt ook de treffer van Mmaee. 'Zlatan-esque', reageert dan ook iemand op de populaire internationale website Reddit.

Hamstring
Een ander verbaast zich over de lenigheid van de Belgische mandekker. 'Hij doet dit zonder zijn hamstring af te scheuren. Pure kwaliteit.' En ook in Nederland was men onder de indruk van de schilderachtige goal. Twitteraar Daan van der Ligt waande zich even in de zevende hemel.

Speciaal moment
De hoofdrolspeler noemt zijn hoogstandje in gesprek met FOX Sports een 'speciaal moment'. "Maar we winnen niet. Dus ben ik teleurgesteld." Bij de goal ging hij vooral af op zijn intuïtie. "Ik zag de bal en dacht: ik moet 'm maken. Ik dacht gewoon niet na. Het lukte, dus ben ik er blij mee."

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen