Overslaan en naar de inhoud gaan

Woede over niet nomineren Dumoulin en Verstappen

Geplaatst opmaandag 30 november 2015 - 10:32

Max Verstappen zette de Formule 1 weer op de kaart en Tom Dumoulin bracht Nederland in vervoering tijdens de Vuelta. Sportman van het jaar worden ze allebei niet.

Ook de dartende alleswinnaar Michael van Gerwen en de jongste wereldkampioen veldrijden ooit, Mathieu van der Poel, bleven zondag zonder nominatie achter.

Dumoulin en Verstappen
Max Verstappen debuteerde dit jaar in de Formule 1 en maakte daar grote indruk. Hij reed meerdere malen in de punten, vergaarde wereldfaam met zijn inhaalacties en werd zelfs twee keer vierde. Tom Dumoulin imponeerde vooral in de Vuelta waar hij pas op de op één na laatste dag uit de rode leiderstrui werd gereden.

Boze reacties
Op Twitter vallen de boze liefhebbers dan ook over elkaar heen. "Wat een farce die nominaties voor de sportman van het jaar! Waar is Max Verstappen?", vraagt iemand zich af. Een ander is 'onthutst' "Tom Dumoulin NIET genomineerd voor sportman van het jaar?" Een enkeling vermoedt zelfs een complot. "NOS Sport wat een farce die nominaties bij sportman van het jaar... Mag niemand uit Limburg meedoen?"

Wel genomineerd voor de titel Sportman van het jaar zijn shorttracker Sjinkie Knegt, fietscrosser Niek Kimmann en springruiter Jeroen Dubbeldam. Een rijtje waar overigens niet iedereen op tegen is. Erben Wennemars bijvoorbeeld kon zich wel vinden in de keuzes voor de sportverkiezing.

Het moet gezegd hij behoort duidelijk tot de minderheid.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen gekozen tot Sportman van het Jaar
Verstappen wil liever geen sportman van het jaar worden
Dit zijn de genomineerden voor de Limburgse sportprijzen
Liefhebbers kunnen hart ophalen op weergaloze sportzondag
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen