Overslaan en naar de inhoud gaan

Woede om 'ongepast afscheidsfeestje' directeur NLW Groep

Geplaatst opvrijdag 27 september 2019 - 20:37

De NLW Groep heeft zich de woede op de hals gehaald van de ondernemingsraad (OR). De OR is namelijk niet zo te spreken over het afscheidsfeest dat voor vertrekkend directeur Peter Fleuren wordt georganiseerd.

Volgens de OR van het participatiebedrijf was de afspraak dat hij op een bescheiden manier zou vertrekken, zo schrijft het lokale krantje Hallo Venray.

Ongepast afscheidsfeestje
Voor Fleuren wordt nu een bijeenkomst georganiseerd, die toevallig op zijn 64ste verjaardag plaatsvindt, waarvoor 1.100 medewerkers en andere genodigden zijn uitgenodigd. De OR vindt dat een 'ongepast afscheidsfeestje'.

Begroting
Daarbij is het feest volgens de OR niet opgenomen in de begroting en heeft er geen overleg plaatsgevonden. "We hebben akkoord gegeven voor het vrijwillige afscheid van Peter. Maar dan wel op een ingetogen en bescheiden manier", zegt OR-voorzitter Vic Brouns in het lokale blad. "Met zo'n feestje willen ze de suggestie wekken dat er niks aan de hand is. Het is gewoon een manier om de schijn hoog te houden."

Conflict
Fleuren kwam het afgelopen jaar in conflict met de ondernemingsraad, die het vertrouwen in de directie opzegde. Uiteindelijk is de directeur opgestapt.

Mooi moment
Volgens wethouder Anne Thielen, voorzitter van het NLW-bestuur, is er allesbehalve sprake van een afscheidsfeest of personeelsfeest. "Het is een mooi moment om stil te staan bij het afscheid van Fleuren en kennis te maken met de nieuwe directeur."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen