Daan Bongers eindigt op WK veldrijden in middenmoot

Daan Bongers is bij de wereldkampioenschappen veldrijden voor masters in de middenmoot geëindigd. De renner uit Baarlo reed in de leeftijdscategorie 35 tot 39 jaar en kwam in Mol als zeventiende over de finish.

Organisatie WK over ruzie: 'Het was een beetje spanning'

Volgens de organisatie van het WK Veldrijden stelde het handgemeen tussen beveiligers en de entourage van de Belgische veldrijdster Sanne Cant niet zoveel voor.

Van der Poel voelt zich op waarde geklopt in Valkenburg

Verliezen is niet leuk, zeker niet als je vrijwel de hele winter oppermachtig bent. Maar veldrijder Mathieu van der Poel reageerde gelaten op zijn derde plaats bij het WK in Valkenburg.

Wout van Aert pakt wereldtitel in Valkenburgse blubber

Wout van Aert heeft goud gepakt tijdens het WK Veldrijden.

Beelden handgemeen WK, 'Het ging er gewelddadig aan toe'

Er zijn beelden opgedoken van het handgemeen van de beveiliging met de entourage van de Belgische veldrijdster Sanne Cant tijdens het WK Veldrijden in Valkenburg.

Fotoalbum: WK Veldrijden in de blubber in Valkenburg

In Valkenburg wordt dit weekend het WK Veldrijden gehouden.

Nederlands zilver bij beloften op WK Veldrijden, Belg wint

De Belg Eli Iserbyt (20) is wereldkampioen bij de beloften op het WK Veldrijden in Valkenburg.

LIVE: Beloften ploeteren door de modder op WK Veldrijden

In Valkenburg wordt dit weekend het WK Veldrijden gehouden. Zondagochtend om 11:00 uur staat de wedstrijd voor de beloften bij de mannen op het programma.

WK Veldrijden: Van der Poel voor goud, grote drukte verwacht

Veldrijder Mathieu van der Poel hoopt een zeldzaam goed seizoen zondag te bekronen met de wereldtitel op het WK Veldrijden in Valkenburg.

Ploeg woedend na WK-incident: 'Tart alle verbeelding'

De leiding van wielerploeg Corendon Circus is woedend over de vechtpartij en de latere arrestaties rondom de podiumceremonie van 'hun' wereldkampioen Sanne Cant, zaterdagmiddag in Valkenburg.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten