Overslaan en naar de inhoud gaan

WK Handbike: tweemaal brons Haenen, Valize buiten medailles

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 18:43

Het WK Handbike heeft twee 'Limburgse' medailles opgeleverd. Chantal Haenen pakte in Emmen immers tweemaal een derde plek.

De Sevenumse greep vrijdag al een bronzen plak bij de tijdrit en herhaalde dat kunstje zondag bij de wegrace.

Lees ook: Mitch Valize elfde bij tijdrit WK paracycling

Sprint
Haenen klopte de Chinese Bianbian Sun in een sprint om de derde plaats. De wereldtitel bleek te hoog gegrepen: die ging naar de Duitse Andrea Eskau. Oksana Maters uit de Verenigde Staten werd tweede. Het was voor de 22-jarige Haenen haar eerste deelname aan het toernooi.

Valize
Bij de mannen werd veel verwacht van Mitch Valize. De Heerlenaar, die vorig jaar nog derde werd op de wegrace op het WK, besloot vrijdag de tijdrit als elfde en kon ook bij de wegwedstrijd geen gooi naar het eremetaal doen: hij werd tiende. Het goud ging wel naar Nederland: Tim de Vries bleef in Emmen de Italiaan Alessandro Zanardi en de Chinees Qiangli Liu voor.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen