Overslaan en naar de inhoud gaan

Witte pakken in Heythuysen na hoestbui bij keukenbrand

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2020 - 14:19

Een hoestbui na een kleine brand was in Heythuysen reden om mannen in beschermende witte pakken te laten aanrukken.

De brandweer kwam rond 13:00 uur in actie voor de keukenbrand in een seniorenwoning aan de L'Unionlaan.

Hoestbui
Het brandje woedde in een magnetron, die snel maar nog steeds rokend naar buiten werd gebracht. Maar omdat de bewoonster van de woning hoestend naar buiten kwam, namen de ambulanceverpleegkundigen het zekere voor het onzekere en trokken zij de beschermende 'witte pakken' aan.

Voorzorg
Volgens een woordvoerder van de brandweer is dat een standaard voorzorgsmaatregel bij ambulancepersoneel vanwege de coronacrisis. De maatregel bleek uiteindelijk niet nodig. De bewoonster hoefde volgens een correspondent verder niet verzorgd te worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen