Overslaan en naar de inhoud gaan

Witte pakken in Heythuysen na hoestbui bij keukenbrand

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2020 - 14:19

Een hoestbui na een kleine brand was in Heythuysen reden om mannen in beschermende witte pakken te laten aanrukken.

De brandweer kwam rond 13:00 uur in actie voor de keukenbrand in een seniorenwoning aan de L'Unionlaan.

Hoestbui
Het brandje woedde in een magnetron, die snel maar nog steeds rokend naar buiten werd gebracht. Maar omdat de bewoonster van de woning hoestend naar buiten kwam, namen de ambulanceverpleegkundigen het zekere voor het onzekere en trokken zij de beschermende 'witte pakken' aan.

Voorzorg
Volgens een woordvoerder van de brandweer is dat een standaard voorzorgsmaatregel bij ambulancepersoneel vanwege de coronacrisis. De maatregel bleek uiteindelijk niet nodig. De bewoonster hoefde volgens een correspondent verder niet verzorgd te worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen