Overslaan en naar de inhoud gaan

Wit poeder en geld in woning Maasbracht: duo opgepakt

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 20:36

Een paar plastic zakjes crack, wat stapeltjes envelopjes met cocaïne, een hoeveelheid contant geld en illegaal vuurwerk. Dat allemaal werd donderdag door de politie gevonden in een woning in Maasbracht.

Een 40-jarige man en een 41-jarige vrouw die aanwezig waren in het pand aan de Molenweg zijn in de boeien geslagen.

Meldingen
De politie kreeg meerdere meldingen dat er mogelijk in drugs gehandeld zou worden vanuit de woning. Een speciaal team van de politie - gespecialiseerd in verdovende middelen - besloot in actie te komen. Twee personen die uit die woning kwamen werden door dat team van de straat geplukt. Uit een controle kwam naar voren dat ze drugs op zak hadden die ze daar dus gekocht hadden.

In beslag genomen
De officier van justitie gaf toestemming om een onderzoek te stellen in de woning. Agenten stapten het pand binnen waarna drugs, cash geld en een kleine hoeveelheid illegaal vuurwerk werd aangetroffen. Alles is in beslag genomen door de politie.

Agenten pakten het duo op. De vrouw is vrijdag op vrije voeten gesteld, maar de man zit nog achter slot en grendel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen