Overslaan en naar de inhoud gaan

Wisselvallig zomerweer: kans op onweersbuien met hagel

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 7:28

Het warme zomerweer is even opgeschort, de komende week gaat het niet warmer worden dan normaal. Ook kunnen er maandag enkele onweersbuien met hagel en windvlagen over de provincie trekken.

Dit meldt Meteo Limburg. Het eerste deel van de maandagochtend verloopt zonnig. Geleidelijk ontstaan er stapelwolken. Tijdens zonnige perioden wordt het in de middag 22 à 23 graden.

Onweersbuien
Tegen en in de middag ontstaan er enkele buien en in de namiddag en avond trekken vanuit het zuidwesten enkele onweersbuien over Limburg, met een kans op hagel en windvlagen. Later op de avond wordt het droog en kan het ongeveer 14 graden worden.

Zon
Ook de rest van de week gaat het niet warmer dan normaal worden. Dat is voor half augustus 24 graden. Deze week laat de zon zich af en toe zien. Tijdens die zonnige perioden wordt niet warmer dan 20 tot 22 graden. Ook vallen er af en toe buien met onweer.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen