Overslaan en naar de inhoud gaan

Wisselvallig eerste weekend augustus: regen en zon

Geplaatst opvrijdag 2 augustus 2019 - 6:42

Het eerste augustusweekend begint wisselvallig: zaterdag kan er in de ochtend af en toe wat lichte regen of motregen vallen. Zondag wordt het beter met opklaringen en een temperatuur van ongeveer 25 graden.

Vrijdag wordt het in de ochtend eerst nog zonnig, maar in de middag neemt de bewolking toe en volgen er buien, met lokaal onweer. Dit meldt Meteo Limburg.

In het begin van de middag vallen de eerste buien in Noord-Limburg en pas in de tweede helft van de middag in het Zuid-Limburgse heuvelland.

Solar Weekend Festival
Dit weekend is in Roermond het Solar festival. Vorig jaar startte het festival vanwege de hitte met een waterpistolengevecht. Zoals het er nu naar uitziet zal dit jaar dit niet nodig zijn.

Volgende week gaat het ongeveer 25 graden worden, dit is normaal voor de tijd van het jaar. Ook vallen er enkele buien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen