Overslaan en naar de inhoud gaan

Wisselende resultaten voor Limburgse teams in derde divisie

Geplaatst opzondag 16 februari 2020 - 18:29

De twee Limburgse voetbalteams in de derde divisie hebben dit weekeinde wisselend gepresteerd. Groene Ster verloor van Jong ADO Den Haag, EVV won thuis van Blauw Geel '38.

Groene Ster uit Heerlerheide ging met 3-1 onderuit. Bij rust stond het team van coach Maurice Verbunt met 1-0 achter nadat Sem Steijn zijn Haagse ploeg halverwege de eerste helft op voorsprong bracht na een steekpass van Duijvestijn. Groene Ster moest tot halverwege de tweede helft wachten voor de ploeg weer op gelijke hoogte kwam. Roy Janssen rondde een voorzet van Dylan Zwartjes met een doelpunt af: 1-1.

Twee doelpunten
In het laatste deel van de wedstrijd moesten de mannen uit Heerlerheide toch buigen voor Jong ADO Den Haag. De Hagenaren scoorden nog twee doelpunten en stuurden Groene Ster met een 3-1 nederlaag naar huis terug.

Driepunter voor EVV in eigen huis
EVV Echt heeft aan de thuiswedstrijd tegen Blauw Geel ’38 drie punten overgehouden. In de Bandert werd het 2-0 tegen het team uit Veghel. In de eerste helft mochten beide ploegen één keer juichen, maar in beide gevallen ging het feest niet door omdat er voor buitenspel gefloten werd. Ook in de tweede helft deden de twee ploegen in de beginfase niet voor elkaar onder. Toen Rick Polman zijn ploeg op 1-0 bracht en Siem van Dijck twee minuten later de voorsprong verdubbelde, gingen de kopjes van de Brabanders hangen en boden lange ballen windaf ook geen oplossing.

Ranglijst
EVV Echt staat na negentien wedstrijden met 27 punten zevende in de ranglijst, Groene Ster heeft drie punten minder en staat tiende.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen