Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wisselende reacties van leerlingen op penisfoto leraar

Geplaatst opdinsdag 6 oktober 2015 - 18:22

De leerlingen van scholengemeenschap Sint Ursela in Horn reageren wisselend op het nieuws dat een leraar van hun school een foto van zijn penis naar een groep leerlingen heeft gestuurd.

Per ongeluk kwam een foto via WhatsApp niet bij zijn vriendin, maar bij één van zijn klassen terecht. Het foutje van de leraar is het onderwerp waar iedereen op de middelbare school het over heeft. Over de gevolgen voor de leraar denken de leerlingen verschillend.

Leerlingen reageren
Zo vind één van hen dat de docent ontslagen zou moeten worden en begrijpt hij niet dat de leraar nog op school werkt. Een ander zegt: "Lullig voor leerlingen dat ze dat zien en ook voor hem (de leraar, red.)." Anderen komen juist voor hun docent op: "Ik vind het allemaal een beetje to much voor hem."

Leraar mag blijven
Na overleg met de docent, het schoolbestuur en ouders is besloten dat de leraar kan blijven. Hij mag echter geen les meer geven aan de kinderen die de foto kregen toegestuurd. Een begrijpelijke keus, meent één van de leerlingen. "De mensen die bij hem in de klas zitten, kunnen niet meer serieus naar hem kijken."

Naar andere school
Leerlingen kunnen zich ook niet voorstellen dat de leraar nog met veel plezier op de school rondloopt. Van hen mag hij wél aanblijven: "Als hij het zelf wil, maar ik zou het niet fijn vinden als leraar. Ik zou een andere school zoeken om daar te gaan werken." Een andere leerling valt hem bij: "Ik denk dat het erg ongemakkelijk is. Misschien is het beter als hij ergens anders naar school gaat."

Lees ook: Leraar stuurt foto van penis naar leerlingen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Leraar stuurt foto van penis naar leerlingen
'Zeker vier docenten Sint Ursula Horn in de fout'
Meer tips over gedrag docent Sint Ursula in Horn
Oud-leerlingen waarschuwden Sint Ursula in Horn
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen