Overslaan en naar de inhoud gaan

Wir sind Spitze! presenteert eerste album

Geplaatst opdonderdag 3 december 2015 - 14:43

De Zuid-Limburgse feestband met een Duitse inslag, Wir sind Spitze! presenteert volgende week zondag haar eerste album.

De titel luidt Bärenstark en het schijfje bevat dertien eigen nummers en drie covers.

Koch Universal
Zeven jaar geleden begonnen vijf jongens uit Zuid-Limburg als een soort geintje een feestband met een Duitse inslag: Wir sind Spitze! De gehoopte tien, twaalf optredens werden er vijftig en dit jaar staat de teller al op 125. Een producer van het gerenommeerde Koch Universal - wat Nashville is voor de country is Koch voor de Duitstalige muziek - pikte het vijftal op tijdens een afterparty van Musikantenstadl, waar ze optraden.

Op de showpagina van de Limburgse kranten zaterdag een verhaal over de ontstaansgeschiedenis van de band en de opnames in het Oostenrijkse Lienz.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drummer Wir Sind Spitze viert werkjubileum met solo in super
Beau (10) enige Limburgse finaliste op Junior Songfestival
Zangeres uit Belfeld met Jan Vayne naar Canada
Rowwen Hèze speelt op grote hoogte
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen