Overslaan en naar de inhoud gaan

Winterweer zet streep door bekerduel tussen VVV en NEC

Geplaatst opmaandag 8 februari 2021 - 19:17

De bekerwedstrijd tussen VVV-Venlo en NEC van woensdagavond is wegens het winterse weer afgelast.

De wedstrijd kan niet gespeeld worden omdat door sneeuwval en aanhoudende vorst spelen op het grasveld van het Goffert Stadion onmogelijk maakt, meldt de Venlose ploeg maandag.

Ander stadion geen optie
Voor woensdag is het veld niet speelklaar. Uitwijken naar een ander stadion is ook geen optie. "Gezien de noodzakelijke voorbereidingen die hiermee gepaard gaan", laat VVV weten.

Verplaatst
De bekerwedstrijd wordt daarom verplaatst naar volgende week woensdag. Hoe laat en waar is nog niet bekend. Dat moet nog overlegd worden met de KNVB en zendgemachtigde ESPN.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen