Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard (25 jan 2020)

Koning Winter zorgt voor vervroegd duel Fortuna-Sparta

Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam staan komende zaterdag niet in de avond lijnrecht tegen over elkaar, maar in de middag al.

stock puppy hond
Vrieskou: Zo komen je dieren veilig de winter door

Hoewel dieren het buiten moeilijker hebben dan anders in de strenge vrieskou, is het niet nodig om flink in te grijpen. Het is voor de mens voldoende om slechts een oogje in het zeil te houden.

Ouderen vaccin
Bijna vier dozijn afmeldingen voor 90+ prik door winterweer

Het barre winterweer heeft de oudste inwoners van Limburg amper doen afzien om hun coronaprik te halen op een GGD-locatie.

station horst sevenum sneeuw (7 feb 2021)
Koudegolf in Limburg: hoe overleef je de vrieskou?

De temperatuur is gedaald tot onder het vriespunt. We zijn het bijna niet meer gewend. Ook de komende dagen kunnen we ons opmaken voor barre vrieskou. Met deze tips voor huis, tuin en auto overleef je het winterweer.

Covebo Stadion De Koel VVV-Venlo
Duel tussen VVV en Sparta Rotterdam afgelast

Het duel tussen VVV-Venlo en Sparta Rotterdam van zondag gaat vanwege het verwachte winterweer niet door.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane