Overslaan en naar de inhoud gaan

Winterwaan in Toverland tijdens kerstvakantie

Geplaatst opdinsdag 18 december 2018 - 15:55

Bezoekers van attractiepark Toverland in Sevenum kunnen zich tijdens de kerstvakantie toch een beetje in de winter wanen.

In het buitengebied Ithaka zal elke dag een laagje verse sneeuw liggen.

Sneeuwmachine
Een sneeuwmachine gaat daarvoor zorgen. De machine produceert dagelijks 600 kilo verse sneeuw. En dat zal hard nodig zijn, want de verwachte buitentemperaturen voor die periode liggen op dit moment tussen 12 en 7 graden.

Wintervuur
Toch komt er ook een groot wintervuur waar de bezoekers zich kunnen opwarmen, mochten ze het ondanks het relatief zachte weer koud hebben gekregen. Mogelijk dat de sneeuwmachine daarom elke dag opnieuw aan het werk wordt gezet.

Kerstsfeer
Behalve de sneeuw en het vuur zorgen ook 'talloze dennenbomen, kerstballen en lampjes' voor een sfeer die past bij het seizoen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen