Overslaan en naar de inhoud gaan

Winst voor Weerter basketballers tegen Leeuwarden

Geplaatst opzaterdag 5 oktober 2019 - 22:03

De mannen van de Basketbal Academie Limburg (BAL) hebben in een bomvolle sporthal in Boshoven met 74-62 gewonnen van Aris Leeuwarden.

Halverwege de wedstrijd stond BAL al met 35-34 voor.

Productiever
Het team van coach Radenko Varagic wist in zijn eerste thuiswedstrijd van de competitie in het eerste kwart met 24-11 voor te komen tegen de Friezen. Dat was vooral de verdienste van Trey Burch-Manning, die dertien punten scoorde. In het tweede kwart waren de bezoekers aanmerkelijk productiever. De Weertenaren hadden hun handen vol aan de Friezen, waar Idowu trefzeker was en zijn ploeg terugbracht in de wedstrijd. Halverwege de wedstrijd was de stand 35-34.

BAL had na de hervatting antwoord op het spel van het team uit Leeuwarden en bouwde in het derde kwart de voorsprong uit tot vijf punten. In het afsluitend kwart liepen de Weertenaren verder uit en sloten de wedstrijd met een 74-62 overwinning af.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen