Overslaan en naar de inhoud gaan

Winst voor Oranje volleybalsters na vijf nederlagen

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 20:30

De Nederlandse volleybalsters hebben na vijf nederlagen op rij weer eens gewonnen in de Nations League. In Stuttgart versloeg Oranje, met de Beegdense Britt Bongaerts, de Dominicaanse Republiek met 3-0.

Oranje begon sterk aan de wedstrijd tegen de nummer vijf van het WK van 2014.

Dubbele wissel
Bongaerts startte niet in de basis, maar kwam na een dubbele wissel in het veld. Zij maakte indruk vanachter de servicelijn, terwijl Plak aan het net veel punten binnensloeg. De set werd met 25-18 gewonnen.

Initiatief overgenomen
In de tweede set bood de Dominicaanse Republiek de meeste weerstand. Oranje speelde vrijwel op volle kracht, kwam met 15-11 achter, maar nam het initiatief over en won de set met 25-21.
In de derde set kwam Nederland met 16-9 voor en gaf die voorsprong niet meer uit handen. Oranje won de set met 25-19 en de wedstrijd met 3-0.

Duitsland
Donderdag spelen de vrouwen in Stuttgart nog tegen gastland Duitsland. Daarna vertrekt Oranje naar Rusland voor de slotweek van de
Nations League. Deelname aan de Final Six kan de ploeg van coach Jamie Morrison vergeten.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen