Overslaan en naar de inhoud gaan

Winst voor Limburgse voetbalteams in derde divisie

Geplaatst opzondag 26 januari 2020 - 16:53

De Limburgse voetbalclubs in de derde divisie hebben een goed weekend achter de rug.

Zowel EVV Echt als Groene Ster uit Heerlerheide konden drie punten aan hun totaal toevoegen.

Strobreed
EVV ging op bezoek bij Hoogland, dat voorlaatste staat in het klassement. De Utrechtenaren wisten de mannen uit Echt voor rust in toom te houden, maar moesten in de 58e minuut een treffer incasseren van Reno Kochanowski. Twee minuten later moest de keeper van Hoogland de bal opnieuw uit zijn doel halen nadat Bob Vankan de stand in het voordeel van EVV verdubbeld had. Hoogland bleek niet bij machte de mannen uit Echt in het laatste halfuur van de wedstrijd een strobreed in de weg te leggen. Gescoord werd er niet meer. Eindstand 0-2.

Groene Ster
RKSV Groene Ster ontving Gemert op Sportpark Pronsebroek. Beide ploegen hielden elkaar in de eerste helft lang in balans. Unal kreeg halverwege de eerste speelhelft een kansje, maar dat leverde geen doelpunt op. Twee minuten voor rust kwam Groene Ster op voorsprong toen Thom Vluggen de bal uit een corner in het doel van Gemert kopte.

Gevaar
Gemert probeerde de achterstand in de tweede helft weg te werken. Het team zette Groene Ster onder druk, maar moest daardoor ook ruimte weggeven. Een kwartier voor tijd schoot Gemert de bal op de lat en zorgde in de minuten daarna nog enkele keren voor gevaar voor het doel van Groene Ster. Acht minuten voor tijd kwam Groene Ster met 2-0 voor door een treffer van Chefrino Eind en daar had Gemert geen antwoord meer op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen